Mamy 105 uczestników zajęć
Otrzymaliśmy 93% wpłat

Gitara w grupie Świdnica

Zapraszamy na grupowe zajęcia nauki gry na gitarze. W zajęciach mogą brać udział osoby w każdym wieku. Mogą przychodzić i dzieci i dorośli, np. rodzic z dzieckiem. Dobrze by było mieć własną gitarę. Grupa może liczyć max. 4 osoby. Zajęcia prowadzone są przez doświadczonych muzyków.

Gminny Ośrodek Kultury, ul. Ogrodowa 37,  66-008 Świdnica

marzec: 6, 13, 20, 27 (4 spotkania) zajęcia odbywają się online dla osób, które zadeklarowały kontynuację

kwiecień: 3, 10,17, 24 (4 spotkania) zajęcia odbywają się online dla osób, które zadeklarowały kontynuację

maj: 8, 15, 22, 29 (4 spotkania)

czerwiec 5, 12, 19, 26 (4 spotkania)

25,00 zł za jedno spotkanie x ilość tygodni w miesiącu

Edwin Brykalski - samouk, muzyczny pasjonat, z gitarą związany od 12 roku życia. Z natury rockman, z powodzeniem odnajduje się we wszystkich stylach muzycznych. Występował u boku gwiazd polskiej estrady, założyciel i współtwórca wielu zespołów i projektów muzycznych. Muzyk sesyjny,pracował dla radia i TV. Ostatnie kilka lat spędził jako muzyk kontraktowy występując w Szwecji, Finlandii, Francji i Holandii. Lekcje prowadzi w Zielonej Górze, a także na terenie Nowej Soli.

Prosimy zapisywać się  przez formularz: ZAPISY