ZIELONA GÓRA

Z MIŁOŚCI DO LUDZI

O NAS | Nasze projekty

Gitara w grupie

Zapraszamy na grupowe zajęcia nauki gry na gitarze. W zajęciach mogą brać udział osoby w każdym wieku. Mogą przychodzić i dzieci i dorośli, np. rodzic z dzieckiem. Nie trzeba posiadać własnej gitary. Grupa liczy 4 osoby.

Twoja przegladarka nie wspiera elementu video.

Terminy, Koszty i Zapisy

Terminy: co sobotę 07.09, 14.09, 21.09, 28.09 (4 spotkania)
Godziny: 09:00-09:45; 10:00-10:45; 11:00-11:45
Koszt: 90,00 zł (za całość - 4 spotkania)
Aby się zapisać wypełnij formularz (osoby, które wypełniały formularz wcześniej nie muszą tego robić): ZAPISY

Płatne z góry przelewem na konto fundacji po potwierdzeniu udziału w zajęciach przez organizatora. Udział w zajęciach potwierdzimy 18 czerwca br.
Konto: PKO BP 49 1020 5402 0000 0102 0410 0095
Tytuł przelewu: Gitara w grupie, imię i nazwisko uczestnika.
O udziale w zajęciach decyduje kolejność wpłat.

Edwin Brykalski - muzyczny pasjonat, z gitarą związany od 12 roku życia. Z natury rockman, z powodzeniem odnajduje się we wszystkich stylach muzycznych. Występował u boku gwiazd polskiej estrady, założyciel i współtwórca wielu zespołów i projektów muzycznych. Muzyk sesyjny,pracował dla radia i TV. Ostatnie kilka lat spędził jako muzyk kontraktowy występując w Szwecji, Finlandii, Francji i Holandii. Lekcje prowadzi w Zielonej Górze, a także na terenie Nowej Soli.

Nasz profil Fundacja Tonika

Zarząd fundacji