Gitara w grupie Droszków

Zapraszamy na grupowe zajęcia nauki gry na gitarze. W zajęciach mogą brać udział osoby w każdym wieku. Mogą przychodzić i dzieci i dorośli, np. rodzic z dzieckiem. Trzeba posiadać własną gitarę. Grupa może liczyć max. 4 osoby. Na zajęcia przychodzimy w maseczkach. Przed zajęciami dezynfekujemy ręce. Opiekunów prosimy o nie wchodzenie do sali.

COVID-19

Ponieważ coraz więcej szkół jest na kwarantannie i rośnie ilość zdiagnozowanych przypadków grypy proszę, aby nasi uczniowie, jeśli nie ma przeciwwskazań zdrowotnych, podczas zajęć używali maseczek lub przyłbic oraz dezynfekowali ręce. Szczególnie dotyczy to zajęć instrumentalnych, gdzie nie ma możliwości zachowania dystansu.
Robimy to dla własnego dobra.
Chroniąc siebie i innych mamy szansę na pracę w "normalnym" trybie i życzmy sobie, aby tak zostało ????

Droszków, ul.Porzeczkowa 2 (świetlica)

30,00 zł za jedno spotkanie x ilość spotkań w miesiącu. Zajęcia trwają 45 minut  (opłata jest pobierana zgodnie z umową nawet jeśli uczestnika nie będzie na zajęciach)

Co poniedziałek

wrzesień 7, 14, 21, 28 (4 spotkania) - razem 120 PLN

październik 5, 12, 19, 26 (4 spotkania) - razem 120 PLN

listopad 2, 9, 16, 23 (4 spotkania) - razem 120 PLN

grudzień 7, 14, 21 (3 spotkania)  - razem 100 PLN

styczeń: 4, 11, 18, 25 (4 spotkania) - razem 120 PLN

w ferie zajęcia też się odbędą

luty: 1, 8, 15, 22 (4 spotkania) - razem 120 PLN

marzec: 1, 8, 15, 22, 29 (5 spotkań)  - razem 150 PLN

kwiecień: 12, 19, 26 (3 spotkania) - razem 90 PLN

maj: 10, 17, 24, 31 (4 spotkania) - razem 120 PLN

czerwiec: 7, 14, 21, 28 (4 spotkania) - razem 120 PLN

18:00 GRUPA KONTYNUACJA

18:45 NOWA GRUPA - 21-09-2020 grupa rozpoczęła zajęcia

19:30 NOWA GRUPA - można się jeszcze zapisywać  (max. dwa miejsca wolne). Pierwsze zajęcia gratis.

Aby się zapisać wypełnij formularz: ZAPISY

Marcin Łukasiewicz - Absolwent kierunków Jazz i Muzyka Estradowa oraz Animacji Kultury ze specjalizacją teatralną. Obecnie jest doktorantem na Uniwersytecie Zielonogórskim. W 2014 roku założył zespół Morte Plays, z którym nagrał dwie płyty: Anomalię (2016) oraz Postapo (2017) oraz zagrał kilkadziesiąt koncertów. Był mocno zaangażowany w działalność Instytutu Muzyki, ma za sobą występy z Big Bandem Uniwersytetu Zielonogórskiego oraz współpracę z Big Bandem Nowosolskim. Uczestniczył także w warsztatach z uznanymi muzykami z całego świata: Reggiem Moorem, Joshuą Abramsem, Jaquesem Kubą Seguinem i jego grupą Odd Lot, Gabrielem Ferrandinim, Rorym Stuartem, Davidem Doruzką oraz Gregiem Osbym.

Więcej na naszym profilu na facebooku