Mamy 105 uczestników zajęć
Otrzymaliśmy 93% wpłat

Rodzinne śpiewanie - DZIECI - zajęcia online na żywo

To zajęcia dla najmłodszych dzieci (z towarzyszeniem opiekunów) - muzyczne spotkania z elementami rytmiki. Przypomnimy sobie i pośpiewamy znane już piosenki, nauczymy się także nowych. Będziemy tańczyć i klaskać. Opiszemy piosenkami nasze nastroje i otaczający nas świat. Muzyczne zabawy dostosowane będą do wieku i umiejętności uczestników spotkań, a zajęcia poprowadzone zostaną z towarzyszeniem pianina i skrzypiec. Do każdych zajęć dołączać będziemy materiały w postaci tekstów piosenek, nut, czy nagrań video.

Czas trwania lekcji

30 minut (raz w tygodniu lub dwa razy w tygodniu do wyboru)

Koszt lekcji

30 PLN

Kanały komunikacji

Messenger / Skype / Whatsapp / ZOOM / Whereby / inne w zależności od potrzeb

Wykup lekcję próbną

Koszt lekcji próbnej 30 PLN

Wypróbuj nas, wykup jedną lekcją zanim się do nas zapiszesz, bez zobowiązań. Jeśli zajęcia Ci się spodobają wtedy zapiszesz się przez formularz.

Zgadzam się na kontakt przez email
podaj email do kontaktu

Co musisz wiedzieć jeśli po lekcji próbnej zadecydujesz się zapisać na zajęcia

Po wypełnieniu formularza zapisy dostaniecie Państwo automatyczny email z adresu bok@fundacjatonika.pl, w którym będą m.in. dane kontaktowe do nauczyciela oraz dane do logowania się do panelu klienta. Nauczyciel skontaktuje się z Państwem poprzez email w celu umówienia zajęć.

Zajęcia rozpoczną się po zaksięgowaniu płatności za daną ilość lekcji w bieżącym miesiącu, na podstawie faktury, którą wystawimy zaraz po umówieniu się na pierwsze zajęcia (faktura wystawiana jest za dany miesiąc z góry). Szczegóły znajdują się w Umowie o naukę.

www.fundacjatonika.pl/zapisy

tel +48 513 157 097 | online@fundacjatonika.pl

Katarzyna Virlan
Naukę gry na skrzypcach rozpoczęła w wieku 4 lat pod kierunkiem mgr Anny Tułasiewicz. W klasie tego pedagoga w roku 2003 ukończyła z wyróżnieniem Państwową Szkołę Muzyczną I st. im M. Karłowicza w Zielonej Górze. W tym samym roku podjęła dalszą naukę w Państwowej Szkole Muzycznej II st. w Zielonej Górze w klasie mgr Iwony Wasiak, a od roku 2007 kontynuowała ją w Ogólnokształcącej Szkole Muzycznej im. K. Szymanowskiego we Wrocławiu. W 2010 roku ukończyła tę szkołę z wyróżnieniem. W latach 2010-2013 odbyła studia licencjackie w Akademii Muzycznej im. K. Lipińskiego we Wrocławiu w klasie skrzypiec profesora Krzysztofa Bruczkowskiego. Od października 2012 do lutego 2013 była studentką Hochschule für Musik w Dreźnie - w ramach programu stypendialnego Erasmus - w klasie profesora Christiana Uhliga.   W latach 2013-2015 odbyła studia magisterskie na wrocławskiej uczelni - będąc jednocześnie stypendystką programu Ceepus w Narodowym Konserwatorium w Bukareszcie w klasie profesora Florina Croitoru ( od października 2013 do lutego 2014). Uczestniczyła także wielokrotnie w kursach mistrzowskich Letniej Akademii Muzycznej w Żaganiu (2004, 2005, 2006, 2007, 2008), gdzie pracowała pod kierunkiem prof. Jana Staniendy z Akademii Muzycznej  z Warszawy oraz prof. prof. Marcina Baranowskiego i Bartosza Bryły z Akademii Muzycznej w Poznaniu. W roku 2008 i 2009 pracowała pod kierunkiem dr. Andrzeja Ładomirskiego na Letnich Kursach Smyczkowych w Dusznikach Zdrój.  W roku 2010 uczestniczyła w Mistrzowskich Kursach Zimowych pod Marianówką prowadzonych przed prof. Marcina Baranowskiego oraz mgr Jana Romanowskiego (ZSM Poznań), a w roku 2013 została zaproszona do udziału w Letnich Kursach Mistrzowskich w Dreźnie w ramach programu stypendialnego DAAD. Występowała jako solistka - z towarzyszeniem fortepianu i orkiestry, w duecie, kwartecie, kwintecie oraz członek orkiestry smyczkowej, kameralnej i symfonicznej  w Polsce i za granicą (Czechy, Austria, Niemcy, Ukraina, Belgia, Szwajcaria). Uczestniczyła w tournėes koncertowych kilku orkiestr symfonicznych: Polsko-Niemieckiej  Młodej Filharmonii Dolny Śląsk (pod kierunkiem S. Rybarczyka), Międzynarodowej Orkiestry Warsztatów Muzycznych w Szczecinie (pod kierunkiem J.M. Zarzyckiego), Polsko-Niemiecko-Czeskiej Orkiestry Symfonicznej Europera (pod kierunkiem M. Krejči’ego), a także Orkiestry Kameralnej Akademii Muzycznej im. K. Lipińskiego we Wrocławiu. W latach 2012-2013 współpracowała z drezdeńską grupą Tangoorchestera CARAMBOLAGE (z grupą tą występowała w Niemczech i Szwajcarii oraz dokonała nagrania płytowego). W sezonach artystycznych 2015-2017 pracowała w orkiestrze Opery Wrocławskiej, w grupie drugich skrzypiec. Brała udział w przesłuchaniach regionalnych, ogólnopolskich oraz Międzynarodowym Konkursie  Młodych Wykonawców M. Stricharza we Lwowie (lipiec 2005). Jest laureatką:
- wyróżnienia na I Ogólnopolskim Spotkaniu Rodzin Muzykujących Gubin 2002 (z siostrą - Hanną),
- III miejsca na II Lubuskich Spotkaniach Skrzypowych  - Zielona Góra 2006.
Już jako studentka wielokrotnie udzielała korepetycji i prywatnych lekcji gry na skrzypcach - otrzymując bardzo pozytywne oceny swojej pracy pedagogicznej.