ZIELONA GÓRA

Z MIŁOŚCI DO LUDZI

O NAS | Nasze projekty

Zapraszamy na warsztaty wokalne z Pauliną Gołębiowską

Paulina Gołębiowska - wokalistka, pianistka, autorka tekstów, kompozytorka. Absolwentka Akademii Muzycznej w Katowicach, specjalność wokalistyka jazzowa w klasie dr Anny Stępniewskiej Gadt. Z wyróżnieniem zakończyła edukację na kierunku jazz i muzyka estradowa na Uniwersytecie Zielonogórskim w klasie wokalistyki jazzowej dr Ingi Lewandowskiej. Ukończyła również studia licencjackie na Akademii Muzycznej w Poznaniu w klasie fortepianu klasycznego. Obecnie jest wykładowcą wokalistyki jazzowej na Uniwersytecie Zielonogórskim. Uczestniczka wielu warsztatów i kursów wokalnych, gdzie swoje umiejętności szkoliła pod okiem m.in. Elżbiety Zapendowskiej, Lory Szafran, Grażyny Łobaszewskiej, Janusza Szroma, Marka Bałaty, Karen Edwards. Z powodzeniem współpracuje z artystami wrocławskiego środowiska muzycznego, a także Big Bandem Uniwersytetu Zielonogórskiego pod dyrekcją Jerzego Szymaniuka. Występowała z Urszulą Dudziak, Jarosławem Śmietaną, Henrykiem Miśkiewiczem, Krzysztofem Kiljańskim, Andrzejem Dąbrowskim, Wojciechem Myrczkiem. Brała udział w znaczących festiwalach jazzowych w Polsce i za granicą, m.in.: podczas Międzynarodowego Festiwalu Jazzowego „JazzTage” w Gorlitz, „Green Town of Jazz” w Zielonej Górze, „Jazz nad Odrą” we Wrocławiu, „Róże Jazz Festiwal”. Ma za sobą także udział w muzycznym show Programu Drugiego Telewizji Polskiej pod tytułem „Bitwa na głosy” w drużynie Urszuli Dudziak. Obecnie zapraszana jako juror na różnego rodzaju konkursach i festiwalach dziecięcych i młodzieżowych, m.in. na Ogólnopolskim Festiwalu Młodych Piosenkarzy „Budzik”, Ogólnopolskim Festiwalu Piosenki Dziecięcej i Młodzieżowej „Fuma”, czy Lubuskim Festiwalu Piosenki PRO ARTE. Paulina jest w trakcie pracy nad debiutanckim albumem.

Ważne

Prosimy, aby każdy z uczestników miał swoje podkłady w formacie mp3 i teksty swoich piosenek

W siedzibie fundacji, ul.Wyszyńskiego 17B, sala 2B

Terminy

26 października 2019 (sobota) w godzinach 12:00-15:45 i 16:45-19:45
27 października 2019 (niedziela) w godzinach 9:00-14:45 i 15:45-19:30

Koszt i czas

90 zł za 45 minut zajęć - zajęcia indywidualne

Płatność

Płatne z góry przelewem na konto fundacji.
Konto: PKO BP 49 1020 5402 0000 0102 0410 0095
Tytuł przelewu: Warsztaty wokalne, imię i nazwisko uczestnika.

Sukcesywnie dodajemy zapisane osoby do kalendarza. Poniżej kalendarza formularz zapisów.

Zarząd fundacji

Prezes: