Uczestnicząc w zajęciach wspierasz innych

Podstawowym celem fundacji jest wspieranie wszelkich działań związanych z szeroko pojętą edukacją muzyczną osób w każdym wieku, a w szczególności dzieci i młodzieży, poprzez organizowanie lekcji indywidualnych, warsztatów, kursów, konkursów, festiwali muzycznych i innych oraz współdziałanie w tym zakresie z placówkami oświatowymi.

Aktualnie prowadzimy kilka projektów edukacyjnych:

Zyski z zajęć przeznaczamy na działalność statutową. Przede wszystkim tak kalkulujemy ceny zajęć, aby mogły być atrakcyjne dla jak największej grupy osób, jednocześnie starając się utrzymywać wysoki poziom nauczania. Tym sposobem możemy proponować najtańsze zajęcia muzyczne w regionie nie zaniedbując poziomu edukacji. A więc uczestnicząc w zajęciach już pomagasz innym :)

Zafunduj bon edukacyjny

Chcemy wspierać dzieci uzdolnione muzycznie z Zielonej Góry i bliskich okolic, chcemy dać im szansę rozwoju swoich zdolności i pasji. Możemy to robić na kilka sposobów, np. dofinansowując zajęcia organizowane przez nas, albo dofinansowując udział zdolnych dzieci w warsztatach, konkursach, festiwalach organizowanych na terenie kraju lub organizując wspólny wyjazd na taki konkurs czy festiwal, gdzie będą mogli się uczyć i zbierać nowe doświadczenia jednocześnie reprezentując Zieloną Górę. Opcji jest wiele i jesteśmy otwarci na różne formy.
Zachęcamy do przekazywania darowizn w formie bonu edukacyjnego, można wpłacać dowolną kwotę jednorazowo lub co wydaje się dużo sensowniejszą opcją w formie zlecenia stałego, choćby na niewielką kwotę typu 10 zł, 20 zł, która nie będzie stanowiła obciążenia budżetu domowego.
Wpłat prosimy dokonywać na nasze konto 49 1020 5402 0000 0102 0410 0095 z dopiskiem: wpłata na cele statutowe - bon edukacyjny lub korzystając z systemu bezpiecznych płatności Paypal wybierając opcję - bon edukacyjny. Z góry dziękujemy :)

Zrealizowane projekty edukacyjne