Zajęcia wokalne

Zapraszamy na zajęcia wokalne, które odbywać się będą w dwóch niewielkich 10-12 osobowych grupach, podzielonych w zależności od wieku, na grupę dziecięcą (10-12 lat) i młodzieżową (13-18 lat)

Gminny Ośrodek Kultury, ul. Ogrodowa 37,  66-008 Świdnica

60,00 zł za miesiąc  (opłata jest pobierana zgodnie z umową nawet jeśli uczestnika nie będzie na zajęciach)

Co czwartek również podczas ferii zimowych

Darmowe przesłuchanie odbędzie się 24 września 2020

Pierwsze zajęcia startują 1 października 2020

14:00-14:55 grupa dziecięca

15:00-15:55 grupa młodzieżowa

Osoby, które zostaną przesłuchane i zakwalifikowane, prosimy aby zapisały się przez formularz: ZAPISY

Jadwiga MacewiczJadwiga Macewicz - pedagog posiadający stopień nauczyciela mianowanego, wychowawca, muzyk, wokalistka, muzykoterapeuta, coach. Pracuje nieprzerwanie od roku 2009 jako nauczyciel zespołów wokalnych w MCKiE „Dom Harcerza” w Zielonej Górze.

Ukończyła studia na kierunku Edukacja Artystyczna w Zakresie Sztuki Muzycznej na Uniwersytecie Zielonogórskim. Jest również absolwentką Państwowej Szkoły Muzycznej II stopnia w Zielonej Górze na wydziale instrumentalnym.

Na scenie zadebiutowała w 2006 roku podczas Ogólnopolskiego Festiwalu Piosenki Studenckiej "Pryzmat" w Legnicy, gdzie zajęła 1 miejsce. Od tamtej pory nieprzerwanie wzbogaca swoje doświadczenia biorąc udział w licznych koncertach, festiwalach oraz zróżnicowanych projektach muzycznych. Współpracuje z wieloma muzykami z kraju i z zagranicy. w 2009 roku nagrała autorski materiał w RecPublica Studios, a w 2012 wydała singiel "Wewnętrzny rytm".

Uczestniczka 1 edycji telewizyjnego show "Bitwa na głosy" w drużynie Urszuli Dudziak.

współpracuje z następującymi zespołami:

Cadillac Pink Floyd project- chórki

Love Maker music band- 2 wokal

Prywatnie interesuje się improwizacją kabaretową, technikami rozwoju osobistego.