Wesprzyj nas

Zachęcamy Was do wpłat darowizn na cele statutowe na nasze konto bankowe: BPKOPLPW 49 1020 5402 0000 0102 0410 0095

Obecnie główny nacisk położony jest na doprowadzenie budynku, który jest jednocześnie siedzibą fundacji do spełnienia warunków koniecznych do utworzenia w nim niepublicznej placówki opiekuńczo-wychowawczej.
Aby tak się mogło stać konieczny jest m.in. remont korytarza, opracowanie planów technicznych pomieszczeń przez rzeczoznawcę p.poż. oraz uzyskanie wszelkich niezbędnych zgód, w szczególności Sanepidu oraz Komendy Miejskiej Straży Pożarnej. Szacunkowy koszt planowanych działań oscyluje w okolicach 20 tys. zł.

Jeśli ktoś z Państwa może nam pomóc od strony technicznej (ma firmę budowlaną, może po kosztach przeprowadzić remont lub zna się na sprawach technicznych w tym p.poż., może doradzić, rzucić fachowym okiem, ma sklep budowlany, może w dobrych cenach załatwić materiały) również prosimy o pomoc.

Można nas też wspierać podczas robienia zakupów przez Internet, bez wydawania swoich pieniędzy, szczegóły poniżej

Korzystasz z serwisu FaniMani, który pozwala na przekazywanie drobnych darowizn podczas zakupów online? Możesz pomóc nam w realizowaniu naszych zadań! Ustaw nas jako wspieraną organizację, a z każdych Twoich zakupów robionych za pośrednictwem Przypominajki otrzymamy drobną darowiznę. Zobacz, jak to działa: https://fanimani.pl/fundacjatonika/