Logo fundacji Tonika

Koncerty uczniów

Na zakończenie każdego półrocza organizujemy dla swoich uczniów koncerty podczas, których mogą zaprezentować to czego się nauczyli. W koncertach biorą udział tylko i wyłącznie ci uczniowie, którzy tego chcą - nikogo nie zmuszamy do występów publicznych. Zwykle w jednym półroczu odbywa się 8-10 takich koncertów, na których łącznie prezentuje się około 150 osób. Tutaj zobaczą Państwo zdjęcia https://www.studiumtonika.pl/galeria (uwaga, link otwiera się w osobnym konie).

Jak zawsze organizacja tych wydarzeń wiąże się ponoszeniem konkretnych kosztów - wynajęcie pomieszczeń, opłacenie ZAiKS, fotografa, akustyka itp. (nauczyciele nie pobierają wynagrodzenia za czas koncertów).

Wychodzimy jednak z założenia, że dokąd to będzie możliwe koncerty są i będą darmowe dla biorących w nich udział uczniów i ich bliskich. Dlatego zwracamy się do Państwa z prośbą o wsparcie tych działań, gdyż roczny koszt organizacji koncertów mimo specjalnych zniżek stosowanych, chociażby dla placówek edukacyjnych, wynosi ponad 3 000,00 zł.

Władze fundacji

Deklaracja dostępności © Fundacja Tonika Polityka prywatności developed by brodex.pl